FIXI-, pesu- ja puhdistuspalvelut

Varaa aika

fixi

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta palvelua. Huolehdimme autostasi kuin omasta

Puhdistamme autosi perusteellisesti ja maalipinnasta huolehtien käsinpesuna.Teemme myös maalipinnan vahaus- ja kiilloitustyöt.

Auton fixipalvelut on mahdollista tehdä samalla kertaa kun auto on huollossa. Näin saat huolletun ja puhtaan auton yhdellä käynnillä.

Ammattitaidolla autollesi

lampun kiilloitus

Käsinpesu säännöllisin väliajoin pitää autosi maalipinnan hyvässä kunnossa pitkään. Sääolosuhteet ovat otolliset ruostumiselle. Hiekka, tien suolaukset, sateet sekä vaihtelevat lämpötilat luovat otolliset olosuhteet korroosiolle. Huoltamalla maalipinnan säännöllisesti pidämme autosi kunnossa pitkään. Pesemme autosi liuotinaineella ja vahashampoolla, lopuksi auto kuivataan mikrokuituliinalla. Halutessanne teemme myös käsinvahauksen maalipinnalle.

Sisäpuhdistuksessa pyyhimme pölyt ja liat kojelaudasta, kahvoista ja painikkeista. Imuroimme istuimet ja lattiamatot kauttaaltaan. Sulanut lumi imuroidaan kuivaksi matoista. Tarvittaessa pesemme istuinpäälliset ja poistamme koirankarvat. Teemme myös hajunpoistoa otsonoinnilla. Säännöllinen sisäpuhdistus tuo ajomukavuutta ja pitää auton sisäpinnat kunnossa pidempään.

Myllytyksessä maalipinnasta poistetaan sopivan kiillotusaineen avulla maalipintaan tulleita käytönjälkiä esim lumesta tai pesusta tulleita naarmuja. Vahoilla saadaan peitettyä jälkiä jonkin aikaa, mutta jos halutaan pysyvämpää tulosta, on maalipinnan koneellinen kiillotus hyvä vaihtoehto. Maalipinta ei kulu puhki, kiillotusaineen avulla maalipinnasta poistetaan tuhannesosamillimetri. Kun kiillotuksen jälkeen pintaa hoidetaan säännöllisesti oikein, saadaan maalipinnan pitkäaikainen kiilto.

Vahaukset antavat autollesi kiillon sekä pitkäkestoisen, likaa hylkivän suojan. Autosi pysyy puhtaana pidempään. Kovavahaus hylkii erinomaisesti likaa ja vettä, autosi maalipinta saa pitkäaikaisen suojan erilaisia epäpuhtauksia vastaan.

Moottorinpesu takaa autosi luotettavan toiminnan. Likainen moottori saattaa olla jopa vaarallinen. Pesemme moottorin ja alustan liuotinaineella ja huuhdomme pesurilla, lopuksi kuivaamme paineilmapuhaltimella. Suoritamme moottoripesut aina asiakkaan omalla vastuulla, emme vastaa mahdollisista kosteusvaurioista.

Ajovalojen kiillotus poistaa umpoiden harmauden, joka johtuu jatkuvasta hiekanpölystä, pesusta tai kiveniskuista. Harmaus heikentää valotehoa merkittävästi ja ovathan naarmuiset umpiot ikävän näköiset muuten huolletussa autossa.

Renkaiden vaihdon yhteydessä pesemme renkaat ja vanteet. Muistathan tarkistaa mutterien kireyden uudelleen ajettuasi jonkin aikaa vaihdon jälkeen.

HINNASTO:

KÄSINPESU HINTA ALK
 Henkilöauto29,00
 Pakettiauto39,00
 Maxi kokoinen auto49,00
KÄSIVAHA pesun yhteydessä  
 Henkilöauto90,00
 Pakettiauto100,00
 Maxi kokoinen auto120,00
SISÄPUHDISTUS  
 Kevyt sisäputsi50,00
 Täys sisäputsi100,00
 Penkkien märkäpesu putsin yhteydessä60,00
 Hajunpoisto ionisoimalla30,00
 Koirankarvojen poistoKäytetyn ajan mukaan
MYLLYTYS  
 Killotus ja pinnoitus250
 Myllytys + vahaus350
KOVAVAHA  
 Käytetyn ajan mukaanKäytetyn ajan mukaan
MOOTTORINPESU  
 Päältä pesu ja alusta35,00
AJOVALOJEN KIILLOTUS  
 Kiillotus80,00
RENKAIDEN VAIHTO  
 Renkaiden pesu ja vaihto45,00

Puh: 0400309511
huolto.oulu@autoastrom.fi Varaa aika tästä