Autohuolto Kokkola

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

Autoasi-korjaamo. Huollamme kaikki automerkit.

Maahantuojan valtuuttama merkkihuolto ja alkuperäiset varaosat

AutoÅström Autohuolto Kokkola

Kaikki palvelut mitä autosi huoltoon, ylläpitoon ja korjaukseen tarvitset. Olemme kaikkien merkkien AUTOASI Autohuolto ja Autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit. Maahantuojien valtuuttamat merkkihuoltomme on Saab. TERVETULOA!

Huollamme kaikki merkit huolella ja vankalla ammattitaidolla

Me AutoÅströmillä ymmärrämme, että haluat pitää autostasi hyvää huolta. Säännöllisesti huollettu auto säilyttää paremmin arvonsa, pysyy kunnossa pidempään ja on turvallinen ajaa. Auton huoltaminen tuo myös säästöä, sillä luistaminen huollosta johtaa helposti ruostevaurioihin ja teknisiin ongelmiin, jotka maksavat sinulle pitkällä aikavälillä enemmän. Siksi me AutoÅström Autohuolto Kokkolassa haluamme tarjota sinulle ja autollesi parasta palvelua myös auton hankinnan jälkeen. AutoÅström Autohuolto Kokkolassa voit huollattaa kaikki automerkit. Noudatamme jokaisen valmistajan antamia huoltosuosituksia, jolloin valmistajan takuu säilyy. Maahantuojien valtuuttamat merkkihuoltomme on Saab. Kuulumme valtakunnalliseen AUTOASI Autohuolto ja Autokorjaamo -ketjuun, jonka laatuun voit luottaa. Kun tuot autosi huoltoon meille voit olla varma, että saat parasta palvelua. Käytämme huollossa vain ehdottoman laadukkaita varaosia ja velotamme pelkästään tehdystä työstä. Kun tilaat aikaa huoltoon, voit käydä tehtävät työt läpi työntekijämme kanssa ja mikäli mahdollista, sopia vaihdettavat varaosat. Samalla voitte sopia myös työn valmistumisajankohdan. Teemme parhaamme, jotta lähdet meiltä tyytyväisenä, autosi valmiina uusiin kilometreihin.

Vinkit autosi kunnossapitoon

Huolehdi määräaikaishuollon lisäksi myös näistä:

  • Pese autosi säännöllisesti. Pesu on tärkeää varsinkin talvella, jolloin teillä oleva suola tarttuu auton pintoihin ja edesauttaa maalipinnan syöpymistä ja metallin ruostumista.

 

  • Puhdista ja vahaa maalipinnat vähintään kahdesti vuodessa. Vahaus suojaa autosi maalipintaa ja estää likaa tarttumasta. Puhdistava vaha irrottaa maalipinnasta vahauksen yhteydessä myös lian. Tiukemmassa olevat tahrat lähtevät autonpesuun tarkoitetuilla liuotinaineilla. Muista tällaisen käsittelyn jälkeen uusi vahaus.

 

  • Korjaa tai korjauta pikkuvauriot mahdollisimman nopeasti siihen tarkoitetulla korjausmaalilla. Tieltä lentävät kivet ja muut nirhaisut vaurioittavat autosi maalipintaa, jolloin ruoste pääsee leviämään maalin alle metalliosiin. Siksi on tärkeää, että maalipinta pysyy ehyenä.

 

  • Tarkasta renkaiden paineet säännöllisesti, vähintään noin kuukauden välein. Sopivan rengaspaineen kevyelle ja raskaalle taakalle löydät autosi ohjekirjasta. Väärät rengaspaineet nostavat helposti autosi keskikulutusta. Sen lisäksi paineet vaikuttavat renkaiden kulumiseen ja autosi ohjattavuuteen.

 

  • Huolehdi, että öljyä, jäähdytysnestettä ja jarrunestettä on riittävästi ennen jokaista starttia. Tarkasta säännöllisesti myös tuulilasin pesunesteen ja ohjaustehostimen hydrauliöljyn taso.

 

  • Varmista pakkaskelillä, että jäähdytys- ja jarrunesteet ovat talvikäyttöön sopivia.

 

  • Pidä autossasi tärkeimpiä työkaluja, varoituskolmio ja huomioliivi, mikäli matkan aikana kuitenkin tulee ongelmia. Tallenna myös hinauspalvelun numero puhelimeesi.