Määräaikaishuolto Kokkola

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

Määräaikaishuolto

Teemme määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin valmistajan vaatimusten mukaisesti ja autosi takuu säilyy. Määräaikaishuoltojen hinnat vaihtelevat autokohtaisesti. Oman autosi määräaikaishuollon hinnan ja huoltoajanvarauksen saat ottamalla yhteyttä alla olevilla linkeillä. Sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisterinumero ja ajetut kilometrit.

  • Kaikki automerkit
  • Tehdastakuun alaiset autot
  • Takuu säilyy
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Huolto-ohjelman mukainen
  • Laadukkaat varaosat

 

Puh:0400309514
huolto.kokkola@autoastrom.fi
Varaa aika tai pyydä huoltotarjous tästä (Autohuolto Kokkola)

Mikä on auton määräaikaishuolto?

Autonvalmistajasi määrittelee autosi määräaikaishuollon ajankohdan. Se perustuu ajettuihin kilometreihin ja auton ikään. Aiemminkin huoltoon kannattaa tulla, mikäli autosi toiminnassa ilmenee huolen aiheita, kuten uusia asiaan kuulumattomia ääniä tai hajuja.

Määräaikaishuollossa vaihdetaan muun muassa öljyt ja jarrunesteet, sekä öljy- ja raitisilmasuodattimet. Lisäksi uusitaan huoltokirjan mukaisesti tarvittavat kuluvat osat, kuten jakohihna ja jarrupalat.

Määräaikaishuollon tarkoituksena on pitää autosi turvallisena ja ajokuntoisena mahdollisimman pitkään.

Määräaikaishuolto on ennaltaehkäisevää hoivaa

Ammattitaitoinen huoltomies tarkastaa huollon yhteydessä autosi yleisen liikennekelpoisuuden sekä yleisilmeen. Määräaikaishuolto onkin ominaisuudeltaan usein ennaltaehkäisevää. Huolellisesti suoritetussa huollossa paljastuvat muun muassa mahdolliset vuodot, renkaiden kulumiset ja muut rikkoutumiset. Korjausta vaativia löydöksiä voivat myös olla esimerkiksi jarrukenkien viat ja erilaisten ohjaamiseen liittyvien nivelten löystymiset, jotka vaikuttavat olennaisesti ajoturvallisuuteen.

Uudemmista autoista ei määräaikaishuollossa välttämättä löydy lainkaan korjaustarpeita, mutta mitä enemmän autollasi on kilometrejä allaan, sen enemmän alkaa myös pikkuvikoja löytyä. Polttimot pätkivät, tuulilasinpyyhkijän sulat rispaantuvat ja nivelet löystyvät. Osan näistä näppärä autonomistaja osaa toki itsekin vaihtaa, mutta määräaikaishuollossa kaikki osien vaihdot hoituvat näppärästi ja ammattitaidolla.

Väärä paikka säästää

Laadukas määräaikaishuolto onkin väärä paikka säästää. Vaikka huollosta maksaminen voi tuntua ikävältä velvollisuudelta, voi se todellisuudessa säästää sinulta pitkän pennin rahaa. Kun mahdollisiin tuleviin korjaustarpeisiin puututaan riittävän ajoissa, voidaan estää isommat remontit. Onhan esimerkiksi rispaantuneen jakohihnan vaihtaminen uuteen huomattavasti edullisempaa kuin sen rikkoutumisesta aiheutuvat tuhot moottorille.

Säännöllisellä huollolla ja pienillä korjauksilla autosi saakin paljon lisää turvallisia kilometrejä, ja sinä huolettomia automatkoja.