Autohuolto Oulu

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

Autoasi-korjaamo. Huollamme kaikki automerkit.

Maahantuojan valtuuttamat merkkihuollot ja alkuperäiset varaosat

AutoÅström Autohuolto Oulu

Kaikki palvelut mitä autosi huoltoon, ylläpitoon ja korjaukseen tarvitset. Olemme kaikkien merkkien AUTOASI Autohuolto ja Autokorjaamo. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit. Maahantuojien valtuuttama merkkihuoltomme on Saab.

TERVETULOA!

Autohuoltomme Oulussa

Autosi on meille AutoÅström Autohuolto Oulussa tärkeä. Haluamme tarjota sinulle ja autollesi parasta palvelua myös auton hankinnan jälkeen. Me ymmärrämme, että haluat pitää autostasi hyvää huolta ja säilyttää näin autosi ajokuntoisena ja turvallisena pidempään. Säännöllisesti huollettu auto tuo myös taloudellista etua – auto säilyttää paremmin arvonsa ja auton huoltaminen tulee halvemmaksi, kun pikkuvikoihin puututaan heti. Huollosta luistaminen johtaa helposti ruostevaurioihin ja teknisiin ongelmiin, joskus myös vaaratilanteisiin. Määräaikaishuoltoa kaikille merkeille Huollamme Autohuolto Oulussa kaikki automerkit ammattitaidolla. Kuulumme valtakunnalliseen AUTOASI Autohuolto ja Autokorjaamo -ketjuun, jonka laatuun voit luottaa. Maahantuojien valtuuttama merkkihuoltomme on Saab. Käytämme huollossa aina laadukkaita varaosia ja velotamme pelkästään tehdystä työstä. Huollon jälkeen kerromme sinulle mitä autollesi on tehty ja mitä korjaustarpeita autossasi on mahdollisesti lähitulevaisuudessa. Voit luonnollisesti sopia tehtävistä töistä ja mahdollisesti vaihdettavista varaosista jo etukäteen. Samalla voitte sopia työn valmistumisajankohdan henkilökuntamme kanssa. Haluamme, että lähdet meiltä tyytyväisenä, autosi valmiina uusiin kilometreihin.

Vinkkejä autosi ylläpitoon

  • Säännöllinen pesu. Autosi peseminen on tärkeää varsinkin talviaikaan, koska teillä käytetty suola tarttuu auton pintoihin ja voi johtaa maalipinnan syöpymiseen ja metallin ruostumiseen.

 

  • Maalipintojen puhdistus ja vahaus. Vahaus suojaa autosi maalipintaa ja estää likaa tarttumasta. Puhdistava vaha irrottaa maalipinnasta vahauksen yhteydessä myös lian.

 

  • Tarvittaessa voit käyttää tahroihin autonpesuun tarkoitettuja liuotinaineita. Muista tällaisen käsittelyn jälkeen uusi vahaus. Suosittelemme vahaamaan autosi vähintään kahdesti vuodessa.

 

  • Pikkuvaurioiden korjaus. Kivet ja nirhaisut vaurioittavat autosi maalipintaa, jolloin ruoste pääsee leviämään maalin alle metalliosiin. Tämän vuoksi vauriot on tärkeää korjata mahdollisimman pian siihen tarkoitetulla korjausmaalilla.

 

  • Paineiden tarkastus. Väärät rengaspaineet nostavat helposti autosi keskikulutusta, aiheuttavat renkaiden epätasaista kulumista ja vaikuttavat myös autosi ohjattavuuteen.

 

  • Tarkasta siis renkaiden paineet säännöllisesti, vähintään noin kuukauden välein.

 

  • Nesteiden määrä. Öljyn, jäähdytysnesteen ja jarrunesteen tason tulee olla riittävä ennen jokaista starttia. Tarkasta säännöllisesti myös tuulilasin pesunesteen ja ohjaustehostimen hydrauliöljyn taso.

 

  • Pakkasenkesto. Kun pakkanen paukkuu, tulee autosi nesteiden, kuten jäähdytys- ja jarrunesteen pakkasenkeston olla talvikäyttöön sopivaa. Varmista siis matkaan lähtiessäsi, että nesteitä on riittävästi ja ne kestävät pakkasta.

 

  • Jos jokin matkalla menee kuitenkin pieleen, muista pitää autossa tärkeimmät työkalut, varoituskolmio ja huomioliivi itsellesi. Tallenna myös hinauspalvelun numero puhelimeesi.