Määräaikaishuolto Oulu

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous


Määräaikaishuolto Oulussa

Teemme määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin valmistajan vaatimusten mukaisesti ja autosi takuu säilyy. Määräaikaishuoltojen hinnat vaihtelevat autokohtaisesti. Oman autosi määräaikaishuollon hinnan ja huoltoajanvarauksen saat ottamalla yhteyttä alla olevilla linkeillä. Sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisterinumero ja ajetut kilometrit.

  • Kaikki automerkit
  • Tehdastakuun alaiset autot
  • Takuu säilyy
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Huolto-ohjelman mukainen
  • Laadukkaat varaosat

 

Puh: 0400309511
huolto.oulu@autoastrom.fi
Varaa aika tai pyydä huoltotarjous tästä (Autohuolto Oulu)

Määräaikashuolto – Mitä se on?

Määräaikaishuolto on asia, jossa autonomistajan ei kannata säästää. Aivan kuten säännölliset käynnit hammaslääkärillä voivat pelastaa sinut juurihoidolta, voi säännöllinen huolto ammattilaisella pelastaa autosi moottorin rikkoutumiselta tai muilta isomman luokan katastrofeilta. Määräaikaishuollosta laistaminen johtaa uusissa autoissa myös takuun raukeamiseen.

Huoltoon tarvittaessa aiemminkin

Se, milloin autosi on hyvä tuoda huoltoon, riippuu ajetuista kilometreistä ja autosi iästä. Autovalmistajan määrittämän virallisen huoltoajankohdan näet autosi huoltokirjasta. Jos autosi on uusi tai uudehko, kojelaudasta löytyy myös melko varmasti huoltovälin ilmaisin, joka niin ikään ilmoittaa huollon tarpeen. Toki auto kannattaa tuoda huoltoon jo aiemmin, mikäli sinulle herää huoli mahdollisesta viasta. Lammikot parkkiruudussa, jarrujen kirskunta tai klonkkaava ääni renkaan kohdalta ovat autosi viestejä siitä, että huoltomiestä kaivataan pikaisesti.

Myös esimerkiksi keväällä, kun auto on ollut kovilla talven pakkasten, lämpötilan vaihteluiden ja haastavien tieolosuhteiden vuoksi, voi mekaanikon tarkastus tulla tarpeeseen. Ja mikäli mahdollista, kannattaa huolto hoitaa alta pois ennen pidemmälle ajomatkalle lähtöä. Se säästää paitsi omia hermojasi, myös autoasi.

Osien vaihto samalla käynnillä

Määräaikaishuoltoon kuuluvat muun muassa moottoriöljyn ja jarrunesteiden vaihdot, suodattimien vaihdot sekä yleinen auton liikennekelpoisuuden varmistaminen. Ammattitaitoiset huoltomiehemme tarkkailevat mahdollisia tulevia korjaustarpeita, ja voivat näin estää isommat remontit. Siitä syystä, vaikka huollosta maksaminen voi tuntua ikävältä velvollisuudelta, ei siitä laistamalla säästä, vaan se voi päinvastoin tulla vielä paljon kalliimmaksi.

Yleisimpiä määräaikaishuolloissa esiin tulevia korjaustarpeita ovat esimerkiksi jarrupalojen vaihto, ohjaukseen liittyvien nivelten vaihto, sytytystulppien uusiminen sekä tuulilasinpyyhkijöiden sulkien vaihto.

Pienemmät korjaukset hoituvat usein samalla käynnillä. Huolella suoritetun määräaikaishuollon jälkeen voit taas huoletta jatkaa autoilua seuraavaan huoltoon asti.