Opel huolto

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous


Opel Huolto Oulu

Olemme maahantuojan valtuuttama Opel merkkihuolto Oulussa. Tarjoamme Opel autoosi merkkihuollon huoltopalvelut, alkuperäiset varaosat sekä teemme takuukorjaukset.

Opel M32 6-vaihteisen manuaali vaihdelaatikon korjaus alkaen 1000€
Irtovaihteiston laakerointi alkaen 1000€. Sisältäen irroituksen ja kiinnityksen autosta alkaen 1500€.
Korjaus sisältää: Kaikkien vaihteiston kartiolaakereiden vaihdon ja laakerit (6kpl), vaihteistoöljyt, vetoakseleiden akselitiivisteet ja vaihteiston laakerivälyksien säädön. Erikseen veloitetaan mahdolliset synkronointirenkaat, kytkimen osat ja mahdolliset muut osat ja työt.

Tarjous vanhempiin Opel autoihin:
OPEL ALKUPERÄISET VARAOSAT, MYÖS HUOLLOSSA: 4 VUOTTA TAI VANHEMMALLE OPELILLE -20% JA 10 VUOTTA TAI VANHEMMALLE OPELILLE -30%

Puh: 0400309511
huolto.oulu@autoastrom.fi
Varaa aika tai pyydä huoltotarjous tästä (Autohuolto Oulu)

Opelin huolto

Opelin omistajana osaat arvostaa laatua ja toimintavarmuutta. Luotettavuus on Opelisi tärkeimpiä ominaisuuksia, ja me Auto Åströmillä ymmärrämme, että haluat säilyttää sen ammattimaisen ja laadukkaan huollon sekä korjaamopalvelun avulla.

Auto Åström on maahantuojan valtuuttama Opel merkkihuolto Oulussa. Tarjoamme autoosi merkkihuollon huoltopalvelut, alkuperäiset varaosat, sekä teemme takuukorjaukset.

Tuomalla Opelisi meille huoltoon voit olla luottavaisin mielin. Valtuutettuna Opel-huoltokorjaamona mekaanikkomme tuntevat autosi tekniikan perin pohjin. Meillä on käytössämme uusimmat laitteistot, joilla voimme tarjota laadukkaat korjaukset ja osien vaihdot kohtuulliseen hintaan. Mekaanikkomme osaavat kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin, ja löytävät mahdolliset korjattavat viat varmuudella.

Opel suosittelee autosi määräaikaishuoltoa vuoden välein valtuutetulla korjaamolla. Määräaikaishuollossa vaihdamme öljyt ja jarrunesteet, sekä öljy- ja raitisilmasuodattimet. Lisäksi huolehdimme Opelin suosittamien osien vaihdoista. Mekaanikkomme käyvät myös läpi autosi mekaniikan ja puuttuvat mahdollisiin korjaustarpeisiin. Näin Opelisi pysyy turvallisena ja luotettavana seuraavaan huoltoon asti.

Opel huolto Oulu tarjoaa:

  • Opel Määräaikaishuollot
  • Opel Huollot ja korjaukset
  • Opel Öljynvaihdot
  • Opel Alkuperäiset varaosat
  • Opel Vaihdelaatikon huollot, korjaukset, laakeroinnit, vaihdot
  • Opel Takuukorjaukset
  • Opel Lisävarusteet
  • Tarvikkeet
  • Renkaat