Autohuolto

Varaa aika tai pyydä tarjous huollosta

AutoÅström Autohuolto

Autosi on meille tärkeä. Haluamme tarjota sinulle ja autollesi parasta palvelua.

Me ymmärrämme, että haluat pitää autostasi hyvää huolta ja säilyttää näin autosi ajokuntoisena ja turvallisena pidempään.

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit.

Meiltä löytyy vuosien kokemus autojen huoltamisesta ja korjaamisesta. Huolehdimme autostasi kuin omasta.

Olipa autosi takuuikäinen tai vanhempi, huollamme ja korjaamme autosi niin että takuu säilyy.

Autoasi-korjaamo. Huollamme kaikki automerkit.

Maahantuojan valtuuttamat merkkihuollot ja alkuperäiset varaosat

Määräaikaishuolto

Varaa aika tai pyydä tarjous

Mutkatonta autohuoltoa kaikille merkeille.

Autosi on meille AutoÅström Autohuoltossa tärkeä. Haluamme tarjota sinulle ja autollesi parasta palvelua myös auton hankinnan jälkeen. Me ymmärrämme, että haluat pitää autostasi hyvää huolta ja säilyttää näin autosi ajokuntoisena ja turvallisena pidempään.

Säännöllisesti huollettu auto tuo myös taloudellista etua – auto säilyttää paremmin arvonsa ja auton huoltaminen tulee halvemmaksi, kun vikoihin puututaan heti. Huollosta luistaminen johtaa helposti ruostevaurioihin ja teknisiin ongelmiin, joskus myös vaaratilanteisiin. Huollamme Autohuolloissa Limingantullissa ja Linnanmaalla kaikki automerkit ammattitaidolla.

Käytämme huollossa aina laadukkaita varaosia ja veloitamme pelkästään tehdystä työstä. Huollon jälkeen kerromme sinulle mitä autollesi on tehty ja mitä korjaus tarpeita autossasi on mahdollisesti lähitulevaisuudessa. Voit luonnollisesti sopia tehtävistä töistä ja mahdollisesti vaihdettavista varaosista jo etukäteen. Samalla voitte sopia työn valmistumisajankohdan henkilökuntamme kanssa. Haluamme, että lähdet meiltä tyytyväisenä ja autosi valmiina uusiin kilometreihin.

Helppo ja joustava tapa maksaa huolto tai korjaus on Svea Ekonomin tarjoama joustava rahoitus. Kysy lisää rahoituksesta huoltoneuvojiltamme.

Autohuolto Limingantullissa huoltaa ja korjaa kaikki automerkit, ikään katsomatta. Limingantullin korjaamotilamme mahdollistaa myös korkeiden paketti- ja matkailuautojen huollot ja korjaukset vaivatta. Lisäksi Autohuolto Limingantulli toimii Saab:n valtuuttamana merkkikorjaamona.

Autohuolto Linnamaa samoin toimii monimerkkikorjaamona kaiken ikäisille autoille. Linnanmaan toimipisteen aukioloaika on laaja. Olemme avoinna jopa kello 21.00 saakka.

Molemmat toimipisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme tarvittaessa bussiliput, pyörän tai sähköpotkulaudan käyttöösi. Limingantullin toimipisteestä onnistuu myös sijaisauton vuokraus.

Kysy lisää myyjiltämme.

varaa aika tai pyydä tarjous

Autohuolto Limingantulli 0400 309 511

Autohuolto Linnanmaa 0400 309 520