Huoltopalvelut

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

 

 

HUOLTOPALVELUT

Autohuolto
Huoltopalvelut

Olemme Autoasi Monimerkkikorjaamo  eli huollamme ja korjaamme kaikki automerkit henkilöautoista pakettiautoihin.

Huollattamalla auton meillä varmistat huolettoman ja riskittömän liikkumisen.

Auton huolto tai korjaus saattaa tulla yllättäen ja odottamatta. Me autamme sinua. Meiltä löytyy vuosien kokemus autojen huoltamisesta ja korjaamisesta. Huolehdimme autostasi kuin omasta. 

Teemme työtä autosi ja sinun eduksesi, saat tietää mitä huolto kattaa ja mitä huolto tulee maksamaan. Tarkistamme autosi kunnon huollon yhteydessä kokonaisvaltaisesti, mikäli huollon yhteydessä autosta löytyy muita vikoja, olemme yhteydessä sinuun ja kerromme kustannusarvion. Auton noudon yhteydessä käymme työmääräyksen kanssasi läpi ja kerromme huollossa havaitut tulevat toimenpiteet.

Tarjoamme kaikille osille sekä työlle takuun AUNE-ehtojen mukaisesti.

Olipa autosi takuuikäinen tai vanhempi, pystymme huoltamaan ja korjaamaan autosi niin että takuu säilyy. 

Olemme myös Finntakuun ja Auto Concept:n yhteistyökorjaamo.

Palveleva ja luotettava

Käytössämme on nykyaikaiset korjaamolaitteet ja testerit. Asentajamme kouluttautuvat säännöllisesti, jotta osaaminen säilyy. Meiltä löytyy vuosien kokemus eri merkkien korjaamisesta, erikoisosaamista meiltä löytyy varsinkin Opel ja Saab merkeistä sekä diesel autoista.

Haluamme olla luottamuksenne arvoisia ja toimia vastuullisesti.

Olemme palvelevia, rehtejä ja luotettavia.

Mutkatonta autohuoltoa!

Toimipisteemme

Autohuolto Limingantullissa huoltaa ja korjaa kaikki automerkit, ikään katsomatta. Limingantullin korjaamotilamme mahdollistaa myös korkeiden paketti- ja matkailuautojen huollot ja korjaukset vaivatta.Lisäksi Autohuolto Limingantulli toimii Saab:n valtuuttamana merkkikorjaamona.

Autohuolto Linnamaa samoin toimii monimerkkikorjaamona kaiken ikäisille autoille. Linnanmaan toimipisteen aukioloaika on laaja. Olemme avoinna jopa kello 21.00 saakka.

Molemmat toimipisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme tarvittaessa bussiliput, pyörän tai sähköpotkulaudan käyttöösi. Limingantullin toimipisteestä onnistuu myös sijaisauton vuokraus.

Kysy lisää myyjiltämme.

Kaikki mitä autosi tarvitsee samasta paikasta. Tervetuloa autohuoltoon!

Kuulumme Autoasi ketjuun.