Määräaikaishuolto

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

 

 

MÄÄRÄAIKASHUOLTO

Määräaikaishuolto
Huolto

Suoritamme auton määräaikaishuollot kaikkiin automerkkeihin valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti ja autosi takuu säilyy.

Auton määräaikaishuolto on laajempi huolto, joka sisältää autonvalmistajan määrittelemiä huoltotoimenpiteitä, jotta autosi takuu säilyy. Autosi huoltoaika riippuu ajetuista kilometreistä ja autosi iästä. Autovalmistajan määrittämän virallisen huoltoajankohdan näet autosi huoltokirjasta. Huolto-ohjelmat vaihtelevat merkeittäin ja malleittain.

Huoltoon tarvittaessa aiemminkin

Toki auto kannattaa tuoda huoltoon jo aiemmin, mikäli sinulle herää huoli mahdollisesta viasta. Auton tekniikka kestää pidempään kun sitä huolletaan säännöllisesti autotehtaan huolto-ohjelman mukaisesti. Paraskin auto tarvitsee huoltoa säännöllisesti.

Huollata autosi mieluummin ennakkoon turvallisuuden ja kustannussäätön vuoksi. Autoa myydessäsi säännöllisesti tehdyt huollot vaikuttavat autosi jälleenmyyntiarvoon.

Autosi määräaikaishuollon hinnan ja huoltoajanvarauksen saat ottamalla yhteyttä yllä olevilla linkeillä. Määräaikaishuoltojen hinnat vaihtelevat autokohtaisesti. Sinun tarvitsee tietää vain autosi rekisterinumero ja ajetut kilometrit.

Suoritamme määräaikaishuollot aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti laadukkaista varaosia käyttäen. Nykyään auton saa huoltaa myös monimerkkikorjaamoilla kunhan huolto tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Määräaikaishuoltoon ajallaan

Määräaikaishuollon väliin jättäminen tai teettäminen myöhässä voi evätä mahdollisen takuuhyvityksen. Kun huollot on tehty aikataulun mukaisesti, takuun piiriin kuuluvat korjaukset yleensä hyvitetään. Huolto-ohjelman laiminlyönti voi johtaa lisäremontteihin tai takuuoikeuden menettämiseen.

Kerromme mielellämme lisää

Määräaikaishuolto vai kausihuolto

Määräaikaishuolto on laajempi huolto, jonka sisältö vaihtelee kilometri- tai aikaperusteisesti. Huoltoon kuuluu yleensä moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon lisäksi huolto-ohjelman mukaisesti valmistajan määrittelemiä huolto-ja tarkistuskohteita; esim raitisilmasuodattimen, ilmanvaihtosuodattimen tai polttoainesuodattimen vaihto, jarrunesteiden vaihto tai jakohihnan vaihto. Jokaisessa määräaikaishuollon ajankohdassa ei tehdä kaikkea, vaan ne jotka huolto-ohjelman mukaisesti ovat ajankohtaisia kilometrien mukaan.

Noudatamme siis huollettavan auton huolto-ohjelmaa.

Kausihuolto on suppeampi huolto, jossa yleensä vaihdetaan moottoriöljy ja suodatin. Myös sisätilan raitisilmasuodattimen vaihto voi olla ajankohtainen. Kausi huolto sisältää kahdentoista kohdan tarkistuslistan.

Kausihuolto ei kuitenkaan korvaa määräaikaishuoltoa vaikka niissä onkin päällekkäisiä huoltotoimenpiteitä. Huoltoaikaa varatessasi arvioimme kumpi huolto olisi ajankohtainen autoosi.

Eri vuodenajat luovat omat haasteensa. Auton kausitarkastuksessa on syytä tarkistaa, että jäädytysneste ja pesuneste kestävät pakkasta ja akun varaustila on kunnossa. Kannattaa huolto hoitaa pois alta ennen pidemmälle ajomatkalle lähtöä.

Varaa aika tai pyydä tarjous

Autohuolto Limingantulli 0400 309 511

Autohuolto Linnanmaa 0400 309 520