Nelipyöräsuuntaus

Varaa aika tai pyydä huoltotarjous

 


NELIPYÖRÄSUUNTAUS

nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntaus nimenmukaisesti suuntaa kaikki auton neljä rengasta.

Suuntaus on tarpeellinen kaikkiin autoihin ajan mittaan. Ajoneuvo voi puoltaa tai täristä, renkaat voivat kulua epätasaisesti tai auton ohjaus on hankalaa. Nelipyöräsuuntaus voi tulla ajankohtaiseksi jos autoa on kolaroitu tai auto on ajettu katukiveykseen.

Nelipyöräsuuntaus suositellaan tekemään aina renkaiden vaihdon yhteydessä. Suuntaus parantaa ajomukavuutta, auto on helpompi hallita, eivätkä renkaat kulu epätasaisesti. Ohjauskulmien säätö parantaa auton ajettavuutta ja luo ajoturvallisuutta.

Suuntaus kannattaa teettää korjaamolla, jolla on suuntaukseen tarvittava nykyaikainen kalusto. Mahdolliset väärät säädöt kuluttavat renkaita ja heikentää turvallisuutta.

Milloin nelipyöräsuuntaukseen?

Auto puoltaa oikealle tai vasemmalle, ratti on vinossa tai ohjaus täristää. Ajo on epätasaista tai renkaat ovat kuluneet epätasaisesti. Huomattuasi nämä on syytä tuoda auto nelipyöräsuuntaukseen. Viat saattavat tulla esille myös katsastuksessa.

Molemmissa toimipisteissämme Limingantullissa sekä Linnanmaalla meillä on käytössä vasta hankitut nykyaikaiset suuntauslaitteet ja ohjelmistot.

Myymme tarvittaessa laadukkaat renkaat autoosi. Kausirenkaiden säilytyskin onnistuu rengashotellissamme.

Kysy lisää huolloistamme

Autohuolto Limingantulli 0400 309 511

Autohuolto Linnanmaa 0400 309 520


Varaa aika tai pyydä huoltotarjous tästä